Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@12:58:17 GMT

آخرین وضعیت پرونده سکه ثامن

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۴۳۳۹

به گزارش اکوفارس، رسول کوهپایه زاده در گفت‌وگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: بعد از اینکه متهم ردیف اول پرونده از کشور فرار کرد و با درایت نیروهای انتظامی و امنیتی و قضایی به کشور مسترد شد پرونده در شعبه ۵ بازپرسی دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای تهران مفتوح شد و تحت رسیدگی قرار گرفت و از آنجایی که تعداد کاربران این سایت چند ده هزار نفر بودند و تعداد شکات و مالباختگان بیش از چندین هزار نفر بودند، مقرر شد که پرونده‌ها از سراسر کشور  جهت تجمیع به  شعبه مذکور در تهران ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از تاریخ ۲۴ /۹ /۹۷ به دستور بازپرس همه شکات در ساعات مشخص جهت ارایه توضیحات و  اسناد احضار شدند که همه روزه این کار در حال انجام است. شکایت موکلین تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع و اخلال در نظام اقتصادی کشور مطرح و ثبت شده است.

کوهپایه زاده افزود: متهمین پرونده با اخذ مجوز پروانه کسب الکترونیک از وزارت صمت و نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره از وزارت مذکور  موفق شدند که اعتماد و توجه مالباختگان را به خود جلب کنند و همه روزه و بطور وسیع در پایگاه اینترنتی وابسته به اتحادیه طلا تبلیغات این سایت مجرمانه قابل مشاهده بود و این مجوزها مهمترین و اصلی ترین موضوع در جلب اعتماد و فریب موکلین و شکات این پرونده بود. متهم ردیف اول پرونده که یک جوان ۲۹ ساله  است صرفا با توسل به این تبلیغات فراوان و اخذ مجوزهای قانونی و متاسفانه عدم نظارت و عدم انجام وظایف قانونی از سوی مراجع ذی صلاح موفق به ارتکاب  اعمال مجرمانه می‌شود.

وی ادامه داد: تخلفاتی از سوی اتحادیه طلا و وزارت صمت انجام شده که این کوتاهی بسترساز اقدامات مجرمانه متهمین بوده است.  در طول یکماه گذشته که شکایت را ثبت کردیم متاسفانه نماینده این دو شخصیت حقوقی مطالبی را گفتند  که خلاف واقع است و به جای اینکه عذر خواه باشند بعضا با فرار به جلو به نحوی درصدد پاک کردن صورت مساله هستند.

وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن ادامه داد: اتحادیه طلا و جواهر تهران باید کنترل و نظارت بر واحدهای صنفی خودش را داشته باشد  و از بروز اعمال مجرمانه جلوگیری کند ولی در پرونده سکه شاهدیم که نه تنها این اتفاق نیفتاده بلکه در سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران بطور مرتب سایت غیرقانونی سکه ثامن مورد تبلیغ قرار می گرفت به طوری که بسیاری از رجوعات به این سایت از طریق اتحادیه طلا و جواهر تهران صورت می گرفت.

وی یادآور شد: از آنجایی که سایت اتحادیه طلا و جواهر از اصلی ترین مراجع تبلیغ سایت سکه ثامن بود، بعد از اعتراضات مالباختگان که مشخص شد  اقدامات خلاف قانون صورت می گیرد، اتحادیه طلا و جواهر تهران در یک اقدام  فریب کارانه سعی می کند که آدرس اینترنتی سایت خودش را که بر روی  سردر اتحادیه درج شده حذف  وفیلتر کند که این دلیل روشن بر تخلف و اهمال و سهل انگاری است که صورت گرفته است و با  حذف و فیلتر آن، اخیرا اقدام به تاسیس سایت جدیدی می کند که اسنادش موجود است.  


وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن افزود: مسئولینی از اتحادیه طلا با حضور در رسانه ملی اساسا این مطالب را تکذیب کردند و گفتند که نمی‌شناسیم و منتسب به ما نیست،  در حالی که آدرس اینترنتی اتحادیه قبل و بعد از اعتراضات مالباختگان  سکه ثامن قابل مشاهده است که این آدرس را حذف کردند.

وی افزود: سندی دیگری که  ارتباط TGJu را با اتحادیه طلا و جواهر تهران اثبات می کند مشخصاتی است که سازنده و طراح این سایت در سایت خودش پروژه هایی را که ساخته اعلام می کند و در معرض دید عموم قرار می دهد و به عنوان برخی از پروژه های شرکت وندا که اولینش سایت مربوط به اتحادیه طلا و جواهر است.

کوهپایه زاده افزود: تبلیغ سایت سکه ثامن در سایت اتحادیه طلا و جواهر کاملا مشخص است که بصورت گسترده این تبلیغ صورت می گرفته است. بیشترین میزان ارجاع به سایت ثامن از طریق اتحادیه طلا و جواهر تهران صورت می گرفته و براساس اطلاعات دریافتی از سایت معروف الکسا که در زمینه رنکینگ سایت ها فعال است بیشترین میزان ارجاع به سایت سکه ثامن از طریق سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران به نشانی www.TGju.org بوده است. این سند دیگری برای شانه خالی کردن سایت اتحادیه طلا و جواهر است.

این وکیل دادگستری گفت: وقتی یکی از مهمترین مراجع که کار حرفه‌ای اش در خصوص طلا است (اتحادیه طلا و جواهر تهران)  سایت ثامن را معرفی می‌کند یقینا باعث جلب اعتماد می‌شود و بیشترین ارتباط به سایت مجرمانه سکه ثامن از طریق پایگاه اینترنتی اتحادیه طلا و جواهر تهران صورت گرفته است.


کوهپایه زاده اضافه کرد: مسئولین اتحادیه طلا و جواهر در ارتباط با رسانه‌ها اساسا منکر تعلق و انتصاب این سایت به اتحادیه طلا می شوند و بعد هم اعلام می‌کنند که سایت جدید را تاسیس کردیم.

وی افزود: اتحادیه طلا و جواهر تهران به خوبی آگاه بوده که خرید و فروش سکه در فضای مجازی بدون کسب مجوز نه تنها خلاف قانون است بلکه دارای وصف مجرمانه است در حالی که سایت سکه ثامن خرید و فروش سکه را هم قرار داده بود، به وضوح این موضوع از چشم مسئولان اتحادیه طلا و جواهر تهران مغفول مانده است.

وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن افزود: بر اساس مصوبه شورای امنیت کشور مورخه ۹۱/۴/۱۲ مسئولیت اعطای نماد اعتماد به کسب و کارهای اینترنتی به مرکز توسعه تجارت الکترونیک وابسته به وزارت صمت داده شد و هدف اعتمادسازی به کسب و کار های اینترنتی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان  بود. وظایف مرکز توسعه تجارت الکترونیک که زیر مجموعه وزارت صمت است در ماده یک اساسنامه آمده است و ماده ۳ اساسنامه ۱۱ وظیفه را برشمرده است. در اعطای نماد اعتماد دوستاره الکترونیکی دو محور مورد توجه است اول این است که آیا فعالیت سایت براساس مجوزهای قانونی است یا خیر و دیگر اینکه محدوده فعالیت این کسب و کار در چه حوزه‌ای است، سایت سکه ثامن مبادرت به خرید و فروش سکه مجازی سکه می‌کرد که این امر ممنوع است و دارای وصف کیفری و مجرمانه است. سوالی که از اتحادیه طلا مطرح شد این است که آیا شما مجوز صادره از بانک مرکزی برای متهمان پرونده سکه ثامن را ملاحظه کردید که مجوز کسب و کار و نماد الکترونیک را دادید؟ آیا وزارت صمت نمی‌دانست که خرید و فروش سکه در فضای مجازی ممنوع است؟ آیا این تخلف بارز از انجام وظایف قانونی نیست؟ در اینجا اهمال وزارت صمت و سازمان‌های وابسته در صدور پروانه و اعطای نماد الکترونیکی محرز است.

وی افزود: تبادلات بانکی از طرف متهمان از طریق درگاه پرداخت پول صورت می‌گرفته که تحت نظارت بانک‌مرکزی است که حسب اطلاع حداقل ۱۷۰۰ میلیون تومان تراکنش مالی در این سامانه اینترنتی انجام شده و بنظر می‌رسد مسئولین وقت بانک مرکزی هم در کنترل و نظارت بر این سایت و درگاه‌های پرداخت به وظیفه خود عمل نکردند و اگر بانک‌مرکزی نظارت لازم را انجام داده بود و ورود می‌کرد شاید از ادامه این‌ کار جلوگیری می‌شد.

این وکیل دادگستری تاکید کرد: مطمئنا دستگاه قضایی مقتدر و مستقل و با قاطعیت و صلابت و بدون اغماض در این پرونده با کسانیکه جزو مباشرین و مرتکبین ارتکاب جرم در هر پست و جایگاه و میزی که باشند برخورد قانونی می‌کند و همه مسببین و مباشرین و  مرتکبین را با هراندازه یقینا مورد تعقیب و رسیدگی قرار می‌دهند.

وی افزود: اگر با زمینه‌های وقوع جرایمی از این قبیل مقابله کنیم از تکرارش جلوگیری می‌شود و غیر از متهم ردیف اول و دوم که زوج هستند یقینا کوتاهی در انجام وظایف قانونی از سوی نهادهای ذی ربط زمینه ساز  این جرم شده است.

کوهپایه زاده در پایان گفت: در کنار زحمات دوستان قوه قضاییه بهتر است  مجلس و کمیسیون‌های مربوطه بخصوص کمیسیون حقوقی و سازمان بازرسی یا حتی دیوان محاسبات هم ورود کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۴۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.
 
به گزارش اکو ایران؛ با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.
 
اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.
 
هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.
 
مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.
 
امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.
 
طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.
 
مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
 
سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.
 
او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازداشت فیشینگ‌کار حرفه‌ای در استان البرز
  • آخرین وضعیت پرونده امیر تتلو؛ آزاد می‌شود؟
  • قیمت طلا امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازی دوستانه تیم فوتبال جوانان با هوادار تهران
  • قیمت طلا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم